Kalender voor de jeugd

augustus 2017
zondag 27/8/2017
10u00 
Duffel

september 2017
zondag 17/9/2017
13u30 
Piste Mariagaarde - Malle


Tijdens de crossen moet je bij de clubverantwoordelijke een wedstrijdkaartje gaan halen. Deze kun je vinden aan de tent van Herentals . Tijdens de crossen wordt er een gezamenlijke opwarming voor de jeugd georganiseerd. Voor de benjamins is dit een half uur voor de start van de eerste reeks, de pupillen vertrekken een tiental minuten later. De miniemen beginnen als de eerste reeks vertrokken is.

Tijdens de zomer zijn er verschillende meetings. Tijdens de meetings georganiseerd door AC Herentals zal er altijd begeleiding zijn.

Voor de (indoor-)meetings moet je je tijdig inschrijven om deel te kunnen nemen aan een proef. Zorg dat je zeker op tijd aanwezig bent.


Ook volgend seizoen kunnen onze jongeren een beloning verdienen door deel te nemen aan de organisaties van onze club.
Er komen 13 wedstrijden (12 wedstrijden voor Benjamins) in aanmerking : 2 oefencrossen (natuurlopen) , 3  indoormeetings in Herentals ,  de veldloop van Herentals, Pk te Herentals, B-meeting (niet voor benjamins) en vijf jeugdmeetings volgende zomer.

Om in aanmerking te komen moet je aan 6 van deze 12 wedstrijden deelnemen voor de Benjamins en 7 van deze 13 wedstrijden voor Pupillen en Miniemen.

Natuurlopen : 9/10 in Lichtaart en 16/10 in Nijlen
Indoormeetings :  19/11 - 10/12 en 18/2 in het Sport.Vlaanderen-centrum in Herentals
Veldloop :              15/1 aan het Netepark in Herentals en PK op 6/2 in Herentals
Jeugdmeetings :  Herentals, Lille, Herenthout, Tongerlo en Malle  : data vind je later in de Fit-o-bode.
B-meeting : 1 mei
We hopen op een massale deelnameAlle ben-pup-min die aan minimum 5 officiële veldlopen deelnemen komen in aanmerking voor het Crossklassement.
Zij ontvangen een aandenken op de huldiging begin december.