Kalender voor de jeugd

Er zijn geen activiteiten gepland.Voor meer details van de bovenstaande wedstrijden kijk je bij "wedstrijden" in de balk links op dit scherm.


Tijdens de crossen moet je bij de clubverantwoordelijke een wedstrijdkaartje gaan halen. Deze kun je vinden aan de tent van Herentals . Tijdens de crossen wordt er een gezamenlijke opwarming voor de jeugd georganiseerd. Voor de benjamins is dit een half uur voor de start van de eerste reeks, de pupillen vertrekken een tiental minuten later. De miniemen beginnen als de eerste reeks vertrokken is.

Tijdens de zomer zijn er verschillende meetings. Tijdens de meetings georganiseerd door AC Herentals zal er altijd begeleiding zijn.

Voor de (indoor-)meetings moet je je tijdig inschrijven om deel te kunnen nemen aan een proef. Zorg dat je zeker op tijd aanwezig bent.


Ook volgend seizoen kunnen onze jongeren een beloning verdienen door deel te nemen aan de organisaties van onze club.
Er komen 12 wedstrijden in aanmerking : 2 oefencrossen (natuurlopen) , 3  indoormeetings in Herentals ,  de veldloop van Herentals, Athletics Classic-meeting en vijf jeugdmeetings volgende zomer.

Om in aanmerking te komen moet je aan 6 van deze 12 wedstrijden deelnemen.

Natuurlopen : 7/10 in Herentals en 13/10 in Westerlo
Indoormeetings :  17/11 - 8/12 en 23/2 in het Sport.Vlaanderen-centrum in Herentals
Veldloop :              20/1 aan het Netepark in Herentals
Jeugdmeetings :  Herentals, Herenthout, Tongerlo en Malle  : data vind je later in de Fit-o-bode.
Athletics Classic-meeting:   1 mei in Herentals

We hopen op een massale deelnameAlle ben-pup-min die aan minimum 5 officiële veldlopen deelnemen komen in aanmerking voor het Crossklassement.
Zij ontvangen een aandenken op de huldiging begin december.